Acasă Utile Ingredientul minune care te scapa de migrene in mai putin de 30...

Ingredientul minune care te scapa de migrene in mai putin de 30 de minute!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Daca suferi de migrene, afla ca nu esti singurul. In Romania, aproximativ 12% din populatia adulta are astfel de probleme. Migrenele se refera la atacuri de durere recurente cu intensitate medie pana la severa.

Durerea este de regula pulsatila sau trepidanta, fiind resimtita mai ales pe o parte a capului. In timpul episoadelor migrenoase, multe persoane manifesta o sensibilitate crescuta la stimuli de lumina si sunet.

Unele migrene sunt precedate sau insotite de simptome senzoriale (aura migrenoasa), precum bulgari de lumina, pete oarbe, sau senzatie de furnicatura in brate si picioare. Uneori migrenele, mai ales cele cronice, pot deveni de-a dreptul dezabilitante. Cele mai frecvente simptome sunt greata, sensibilitatea crescuta la zgomote, lumina si mirosuri, ameteala, furnicatura, amorteala si varsaturile.

Chiar daca bei suficienta apa, in timpul migrenelor poti avea o senzatie pronuntata de sete. Acest lucru se datoreaza cel mai probabil scaderii bruste a nivelului de electroliti. Migrenele se afla in stransa legatura cu cantitatea de apa existenta in organism, uneori fiind declansate doar de deshidratare.

Nici in prezent nu se cunosc cu exactitate cauzele aparitiei migrenelor! Ce se stie, insa, este ca ele se datoreaza unor dereglari temporare in activitatea cerebrala. Migrenele pot fi declansate atat de factori fiziologici cat si de factori emotionali.

Iata care sunt cei mai importanti dintre ei:

– Tulburarile hormonale: menopauza sau durerile menstruale.

– Factorii emotionali: socurile emotionale, stresul, tensiunea nervoasa, depresia.

– Factorii alimentari: bauturile cofeinizate, ciocolata, alcoolul, alimentele nesanatoase si intens procesate.

Factorii de mediu: fumatul, schimbarile climaterice.

Pe langa analgezice, migrenele pot fi calmate si cu ajutorul remediilor naturiste. Iar o solutie naturala excelenta pentru alinarea rapida a acestui tip de durere este radacina de ghimbir.

Pur si simplu prepara un ceai concentrat de ghimbir si bea-l neindulcit, iar durerea va ceda in decurs de maxim 30 de minute.

Sursa: Secretele, Autor Razvan

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos