Acasă World Infiorator! Gardienii nu intra niciodata in aceasta inchisoare! Vezi cum arata detinutii...

Infiorator! Gardienii nu intra niciodata in aceasta inchisoare! Vezi cum arata detinutii Video

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O inchisoare din El Salvador este unica in lume. Centrul de detentie este destinat in exclusivitatea doar condamnatilor din banda Mara Salvatrucha.

Penas Ciudad Barrios a fost construita cu o capacitate de 800 de locuri, insa acum adaposteste 2500 de detinuti, care si-au facut acolo propria lor societate, in care functioneaza inclusiv o brutarie si un spital.

In luna august, conform Daily Mail, El Salvador a inregistrat cea mai mare rata a crimelor, de la sangerosul razboi civil, care s-a incheiat in 1992, noteaza stirileprotv.

Detinutii din Penas Ciudad Barrios au chipurile si corpurile acoperite cu cerneala, cu desene care povestesc crimele pe care le-au comis. printre ei se afla dealeri de droguri, ucigasi si traficanti de arme – membri ai gruparii Mara Salvatrucha (MS-13) – o banda atat de temut in El Salvador, incat au facut o inchisoare numai pentru membrii sai.

inchisoare_opt

Paznicii inchisorii si armata din El Salvador se afla doar in exterior, asigurandu-se ca prizonierii se afla in spatele gratiilor, insa preferand sa se amestece foarte putin in treburile interne ale detinutilor.

In 2013, fotograful britanic Adam Hinton a primit aprobarea sa intre in aceasta inchisoare si sa capteze cateva imagini.

„Barbatii de acolo stau pur si simplu, fara sa faca nimic, singura lor grija fiind sa omoare infinitul de minute, ore si zile. Marea majoritate a detinutilor provine din Barrios si din mahalale. In El Salvador, acesta este un loc fara speranta si fara oportunitate, asa ca banda de gangsteri este singura optiune reala. Daca te prind autoritatile, acesta este locul in care eferctiv te arunca si uita de tine.”