Acasă Sanatate INFIORATOR: Fumatorii NU mai sunt ingrijorati de SANATATEA lor, ci de EFECTELE...

INFIORATOR: Fumatorii NU mai sunt ingrijorati de SANATATEA lor, ci de EFECTELE NOCIVE asupra infatisarii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

1fuma2In medie, fumatorii au afirmat ca au inceput sa remarce ravagiile produse de acest obicei asupra infatisarii la varsta de 32 de ani.

Printre cele mai serioase motive de ingrijorare s-au numarat decolorarea dintilor, respiratia urat mirositoare, ridurile si unghiile ingalbenite. In plus, fumatorii s-au preocupat de pericolul caderii dintilor, ridarea buzelor, imbatranirea tenului si tenta pamantie a fetei.

De asemenea, sondajul a dat la iveala faptul ca patru persoane din zece apelau la tratamente de infrumusetare pentru a incerca sa compenseze efectele negative ale tigarilor.

„In timpul cercetarii noastre, trei sferturi dintre fumatori au declarat ca acest obicei le-a afectat negativ aspectul exterior si ca erau ingrijorati mai mult de acest fapt decat de starea de sanatate”, a afirmat Dave Levin, reprezentantul companiei de tigari electronice.

„Desi problemele de sanatate cauzate de fumat sunt promovate atat de frecvent pe toate canalele de comunicare, acestea nu sunt intotdeauna usor de observat. Dar efectele asupra infatisarii se vad de fiecare data atunci cand oamenii se uita in oglinda, fie daca este vorba despre riduri profunde, dinti decolorati sau un ten lipsit de stralucire”, a completat Dave Levin.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos