Acasă Sanatate INFIORATOR: Fumatorii NU mai sunt ingrijorati de SANATATEA lor, ci de EFECTELE...

INFIORATOR: Fumatorii NU mai sunt ingrijorati de SANATATEA lor, ci de EFECTELE NOCIVE asupra infatisarii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fumatorii sunt mai ingrijorati de efectele nocive ale acestui viciu asupra infatisarii decat asupra sanatatii, potrivit unui sondaj al unei firme britanice de tigari electronice.

Conform unui sondaj efectuat de compania producatoare de tigari electronice VIP, care a urmarit sa afle cele mai importante ingrijorari ale fumatorilor in legatura cu starea lor de sanatate, pe primele locuri s-au situat efectele fumatului asupra aspectului exterior, nu faptul ca s-ar putea imbolnavi de cancer si maladii cardiace, conform dailymail.co.uk.

De fapt, efectele nocive ale fumatului asupra starii de sanatate nici macar nu s-au clasat printre primele zece motive de ingrijorare ale persoanelor care fumeaza.

In ciuda avertismentelor de pe pachetele de tigari, evidentiate prin fraza „fumatul poate ucide”, o mare parte dintre persoanele intervievate s-au declarat mai ingrijorate de riduri si de efectul de ingalbenire a dintilor. Dintre cei 1.500 de participanti la sondaj, toti fosti fumatori, jumatate au declarat ca au renuntat la fumat din cauza efectelor negative exercitate de fumat asupra aspectului exterior.

Citeste pe PAGINA 2 –>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos