Daca te intrebai cum arata in lucru autostrazile Timisoara – Lugoj si Lugoj – Deva, acum ai ocazia, iar ce rezulta este faptul ca finalizarile vor fi dezastruoase pentru buget.

Lucrarile de pe autostrada care leaga Timisoara de Sibiu ar trebui sa fie finalizate anul acesta, daca este sa ne luam dupa autoritati. Totusi, desi pe anumite tronsoane lucrarile au avansat foarte bine, pe altele au batut pasul pe loc, asadar apar semne de intrebare cu privire la data reala a finalizarii lor. Dupa cum veti vedea mai jos, pe o portiune insemnata este imposibil ca lucrarile sa fie terminate inainte de finalul anului, cu implicatii directe in buzunarul nostru: vom pierde banii europeni si vom plati autostrada din buzunar!

Conform imaginilor filmate de Interfly pentru forumul peundemerg.ro, pe tronsonul Timisoara – Lugoj, lotul 2,lucrarile au trecut de 60%, pe alocuri fiind turnat si asfaltul. Aceasta bucata de 25.6 kilometri ar trebui sa fie gata pana la finalul lui 2015, desi contractul ar permite finalizarea si in 2016. Se lucreaza din plin, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos:

Pe portiunea Lugoj – Deva, lucrurile difera in functie de tronson. Tronsonul 1 este deja finalizat, dar tronsoanele2 si 3 sunt doar in stadii incipiente de executie: 6,46% pentru Lotul 2 si 3,92% pentru Lotul 3. De altfel, din imaginile de mai jos puteti vedea ca, practic, nu exista niciun fel de sansa ca vreunul dintre aceste loturi sa fie dat in folosinta in 2015, in ciuda afirmatiilor directorului CNADNR (deja mincinoase, avand in vedere stadiul efectiv al lucrarilor).

Vezi pe pagina urmatoare in ce stadiu este lotul 4 >>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.