A incercat sa se SINUCIDA arucandu-se in cusca TIGRILOR. Ce a iesit?

Un chinez care dorea sa se sinucida, aruncandu-se intr-o cusca de la o gradina zoologica in care se aflau doi tigri, si-a vazut planurile zadarnicite din cauza lipsei de interes a felinelor, a anuntat marti un ziar local.

Yang Jinhai, in varsta de 27 de ani, a mers duminica la Gradina Zoologica din Chengdu, s-a urcat intr-un copac si s-a aruncat in cusca in care se aflau doi tigri de Bengal, a precizat aceeasi sursa.

Sub privirile stupefiate ale vizitatorilor, Yang Jinhai – un tanar somer, suferind de depresie si de tulburari mintale, potrivit fratelui sau – „a facut o serie de miscari teatrale” in acea cusca, vreme de 20 de minute, incercand sa ii convinga pe cei doi tigri sa il manance.

Click pe aceeasi tema:  Tragedie fara margini! O tanara din Romania s-a aruncat in gol de pe catedrala Saint Paul din Londra! "Mergeti si fiti fericiti si traiti-va vietile"!

„Le ceream sa ma muste si voiam sa-i las sa imi devoreze carnea, nu ii respingeam”, a spus Yang Jinhai.

Dar, dupa ce l-au zgariat putin si l-au tarat prin cusca, cei doi tigri au devenit dezinteresati de victima lor si au refuzat sa il manance pe Yang.

Angajatii gradinii zoologice au administrat tranchilizante celor doua animale si l-au salvat pe tanar, care a scapat cu viata si doar cu „16 rani usoare”. Yang Jinhai primeste in prezent tratament contra depresiei, afirma presa chineza.

Click pe aceeasi tema:  Facebook se foloseste de tine pentru a preveni sinuciderile utilizatorilor!
spre