Acasă Politic Incepe marea dezertare din PSD: Primii 100 de membri care au fugit...

Incepe marea dezertare din PSD: Primii 100 de membri care au fugit din partid

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ca si cand problemele cu adversarii politici nu ar fi de ajuns pentru PSD, partidul se confrunta si cu grave probleme interne. Astfel, la finalul Conferintei Organizatiei Municipale a PSD Constanta, unde a fost reconfirmat in functie de lider, Decebal Fagadau a marturisit ca aproximativ o suta de membri au plecat din PSD.

Printre ei se numara presedinti de organizatii locale din municipiul Constanta (lideri OSV – organizatii de pe langa sectiile de votare), scrie presa locala.

“Aproximativ o suta de membri au ales sa paraseasca partidul ulterior demisiei domnului presedinte al organizatiei judetene, Radu Mazare. Ei ocupau functia de presedinte de organizatie locala in municipiul Constanta, altii erau simpli membri, dar intr-adevar acesta a fost impactul demisiei domnului Mazare. Ei spuneau ca daca Radu Mazare si-a dat demisia, isi dau si ei demisia, ca au venit in partid pentru Radu Mazare”, a declarat, sambata, Decebal Fagadau.

Intrebat ce se va intampla in cazul in care Radu Mazare va dori sa revina in PSD dupa rezolvarea problemelor juridice, Decebal Fagadau a spus: “La cum il cunosc pe Radu Mazare nu se va intoarce niciodata in PSD”.
El s-a referit si la situatia lui Nicusor Constantinescu, suspendat din calitatea de membru de partid de conducerea centrala a partidului, considerand ca o activitate politica ii dauneaza acestuia si ar putea tulbura si situatia din organizatia judeteana.
“In momentul de fata ii pastrez lui Nicusor Constantinescu nu doar respectul, ci si simpatia. Dar cred ca, tinand cont de situatia in care domnia sa se afla, o abordare politica ii dauneaza”, a declarat Decebal Fagadau, in contextul in care Nicusor Constantinescu a anuntat ca intentioneaza sa candideze la presedintia PSD Constanta la alegerile din 29 iunie, desi este suspendat din partid.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos