Fotogalerie

Cum ai putea sa starnesti pasiunile partenerului tau in functie de zodia in care s-a nascut?

Te intrebi cum sa starnesti persoana pe care ai pus ochii? Daca stii semnul din zodiac, sigur vei fi capabil sa afli mult mai multe despre ea. 

Berbec

berbecNativilor Berbec le place sa fie asemeni unui trofeu pe bratul tau. Le place sa fie scosi in oras, sa straluceasca pe afara, iar apoi sa faca dragoste cu tine.

Ei se asteapta sa ii recunosti imediat in multime. Urasc sa te vada ca te uiti la alte persoane si nu ii pui pe ei in centrul atentiei.

 

Taur

taurPersoanele Taur sunt mari iubitoare. Ele iubesc o masa buna acasa si apoi sa fie iubite din cap pana in picioare de tine. Asigurati-va ca totul este ca din film scos si vei fi rasplatit pentru efort. Barbatul Taur, in particular, in va face mereu pe plac partenerei.

Taurii sensibili nu se place sa adoarma intr-un pat care nu este al lor. Daca doriti sa seduceti un Taur, aveti mai multe sanse daca faceti asta in terenul sau.

 

Gemeni

gemeniPe cei din aceasta zodie nu ii intereseaza atat de mult cu ce este imbracat partenerul ci le place ideea de flirt si conversatie.

Daca reusesti sa faci sex cu o persoana din zodia Gemeni, vei fi competitie directa cu incercarea de a o mentine fidela. O cheie este pastrarea Gemenilor in suspans facandu-i sa se intrebe ce se va intampla in continuare. Un Geaman curios va fi mereu fericit!

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ultimele stiri

To Top