Acasă Stirile zilei Incendiu în cartierul Ferentari: Mai multe persoane au ajuns la spital

Incendiu în cartierul Ferentari: Mai multe persoane au ajuns la spital

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Patru case din cartierul Ferentari din Capitală au fost afectate de un incendiu care a izbucnit luni dimineaţă, cinci persoane fiind intoxicate cu monoxid de carbon, dintre care patru au fost transportate la spital, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Incendiul a izbucnit la o locuinţă de pe strada Zorilor din cartierul Ferentari, fiind anunţat prin numărul 112, luni, la ora 2.47, potrivit ISU Bucureşti.

Aproximativ 50 de pompieri au acţionat simultan de pe trei străzi, cu nouă autospeciale cu apă şi spumă, cinci echipaje de prim-ajutor şi un echipaj de descarcerare.

„La sosirea pompierilor ardea acoperişul unei locuinţe. Suprafaţa afectată iniţial era de 150 metri pătraţi, însă focul s-a extins la o a doua locuinţă, cu anexele aferente, cu propagare ulterioară la alte două locuinţe”, a precizat ISU Bucureşti.

Incendiul s-a extins rapid din cauza faptului că locuinţele aveau perete comun.

În urma incendiului, cinci persoane, printre care şi un copil, care au inhalat monoxid de carbon, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Patru dintre acestea au fost transportate la spitalele Bagdasar, Municipal şi Budimex.