Acasă Life Dezvoltare Personala Incearca acum TESTUL CERULUI! Cum te poti redescoperi prin PUTEREA IMAGINATIEI!

Incearca acum TESTUL CERULUI! Cum te poti redescoperi prin PUTEREA IMAGINATIEI!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Astazi te poti redescoperi cu adevarat cu testul cerului, un test care iti pune la contributie puterea imaginatiei si care te va face sa visezi cu ochii deschisi.

Afla cine esti cu adevarat folosind puterea imaginatiei tale. Descopera un test de personalitate si psihologie relationala extrem de interesant si provocator, care a beneficiat de multe comentarii si aprecieri pe youtube. Este un test scurt (nu va dura mai mult de 10 minute sa il faci), perfect pentru un moment de pauza sau de respiro, dar si pentru acele momente cand tot ceea ce iti doresti sa faci este sa visezi cu ochii deschisi :).

Asadar, atunci cand iti permiti putin timp liber… in gluma sau in serios, poti face urmatorul exercitiu de imaginatie… Inchide-ti ochii si imagineaza-ti cerul. Incearca sa il vezi mental ca si cum l-ai privi pe fereastra dormitorului tau sau din locul preferat sau de undeva de unde cerul este fix cum il iubesti tu/ cum te fascineaza.

Vizualizeaza-l bine si ai in vedere si detalii precum momentul zilei/ partea zilei cand ti-ai imaginat cerul, felul in care ti l-ai imaginat: cu/ fara stele/ nori/soare, senin/intunecat etc.

Din momentul in care ai inchis ochii, ai 30 de secunde ca sa iti imaginezi cerul. Pentru ca rezultatele sa fie cat mai relevante si concludente, incearca sa tii minte cat mai in detaliu imaginea cerului.

Vezi REZULTATELE TESTULUI pe PAGINA URMATOARE!