Acasă Stirile zilei Stiinta INCARCATURA ENERGETICA dintr-un LOC SPECIAL al Romaniei! Ar putea ARDE totul pe...

INCARCATURA ENERGETICA dintr-un LOC SPECIAL al Romaniei! Ar putea ARDE totul pe o adancime de doi metri!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Se spune ca intr-un loc special al Romaniei exista o incarcatura energetica care ar fi de ajuns pentru a putea arde totul pe o adancime de doi metri.

Semnificatia Carpatilor este asemanatoare in mai multe scrieri vechi. Astfel in sumeriana KUR-PAT inseamna Muntele Printilor si aminteste ca inainte de Potop, au domnit opt regi in cinci orase, timp de 241200 de ani.

Apoi tablitele sumeriene spun ca a sosit Potopul, dupa care la domnie au venit regii popoarelor din munti. In sanscrita KARPATA inseamna Locul Guvernatorului iar in latina CARPE inseamna Muntele Tau.

Mai multi istorici romani si straini considera ca muntele mistic, Caucaz, nu are nicio legatura cu actualul Caucaz, ci cu muntii care se intindeau de la Portile de Fier si pana in zona Buzaului. Aici ar fi fost Prometeu inlantuit de Zeus. Cunoscand toate aceste legende dar si fapte istorice putem intelege valoarea spirituala a sfincsilor romanesti.

In muntii Bratocea, la capatul uneia dintre culmi se afla o stanca ciudata. Localnicii ii spun Faunul. Masurile energetice efectuate aici au aratat un flux deosebit de energie. Batranii spun ca insusi Zeus, ranit in lupta cu titanii s-ar fi adapostit acolo, ingrijit fiind de un faun. Drept rasplata, Zeus, cu o mana de fulgere a sculptat aceasta stanca. Uneori sfinxul pare ca a luat foc. Se spune ca flacarile ascund comorile din interiorul stancii.

Radiestezistii afirma ca zona este incarcata energetic si ca daca nu ar fi controlata ar putea arde toata Romania pe o adancime de doi metri.

Cercetatorul Pavel Codrescu a efectuat un experiment. A ingropat trei obiecte, unul de aur, altul din argint si un altul dintr-un aliaj. Dupa un an de zile le-a dezgropat si a constatat ca aurul nu patise nimic, argintul capatase culoarea verde iar aliajul se topise. In Toplet argintul a capatat culoarea albastra iar in Bucegi rosu. Nu au putut fi explicate aceste anomalii.

Sursa: efemeride.ro