Acasă Stirile zilei In viitor vom putea invata LIMBA ENGLEZA doar inghitind o PASTILA!

In viitor vom putea invata LIMBA ENGLEZA doar inghitind o PASTILA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prezicerea lui Negroponte nu a lasat pe nimeni indiferent, acesta venind la Vancouver sa sustina o conferinta la TED (serie internationala de conferinte organizate de fundatia Sapling), relateaza 7sur7.be.

„Veti Inghiti o pastila si veti putea vorbi engleza. Veti Inghiti alta pastila si Il veti cunoaste pe Shakespeare. In 30 de ani, totul va avea loc prin fluxul sanguin” – sunt cuvintele rostite de Nicholas Negroponte, cercetator la MIT Media Lab, In fata unui public stupefiat, la Vancouver.

Potrivit lui, cititul si scrisul vor putea fi Invatate doar Inghitind pastile, care ne vor oferi cunostinte fara cel mai mic efort.

„Ca sa Invatam sa citim, am primit multa informatie prin intermediul ochilor. Poate este un canal ineficient. Prin urmare, prezicerea mea este ca vom Inghiti informatii”, a spus Nicholas Negroponte.

„Odata ajunse In fluxul sanguin, substantele din pastile vor ajunge la creier, unde vor fi depuse la locul potrivit”, a adaugat el.

Sa fie, oare, o utopie? Publicatia mentionata aminteste ca Nicholas Negroponte a prezis In anii 1970 viitorul informaticii si, recent, a anuntat „moartea” calculatoarelor In beneficiul tabletelor digitale.

Sursa: agerpres.ro