Acasă Stirile zilei In plina pandemie de coronavirus Gabriela Firea da un contract de 18.000.000...

In plina pandemie de coronavirus Gabriela Firea da un contract de 18.000.000 euro unei beizadele PSD

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Europarlamentarul USR Clotilde Armand anunta ca Primaria Bucuresti a acordat, vineri, in plina epidemie de coronavirus, un contract in valoare de peste 18.000.000 de euro unei firme controlate de o beizadea PSD.

„M-am uitat din nou prin SICAP sa vad ce mai face dna Firea la PMB cu banii bucurestenilor. Tinteti-va bine: In plina pandemie Primaria Municipiului Bucuresti a acordat ieri un contract in valoare de 18.376.224 EURO unei firme controlata de Alexandru Nanu – fiul primarului din Cornu, fost sef vicepresedinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA si amic cu V. Cosma & S. Ghita.

Contract: Achizitie de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adaposturi modulare pentru statii de troleibuz si statii de autobuz.

Firma acestuia nu este la primul contract cu autoritatile locale. A primit in ultimii ani contracte prin atribuire directa de la mai multe institutii subordonate Primariei Capitalei. Asta se intampla la PMB”, a anuntat Armand.

„Ba, suntem nebuni? 18 milioane de euro pentru adaposturi din statiile de tramvai si metrou? Ca sa stiti, asta inseamna peste 2/3 din costul spitalului construit de Daruieste Viata, daca retin corect datele. 18 milioane de euro, in plina pandemie. Nu pot sa cred”, a comentat jurnalistul Mircea Marian pe Facebook.

Bilantul mortilor provocate de coronavirus ajunge la 168, dintre care 17 au fost raportate doar luni. In Romania au fost confirmate, pana acum, 4.057 de infectii cu coronavirus.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos