Acasă Stirile zilei Imagini socante! Tragedie la Iasi din cauza unei poze

Imagini socante! Tragedie la Iasi din cauza unei poze

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Imagini tulburatoare cu adolescenta care si-a pierdut viata din cauza unei fotografii pe un vagon de tren, in Iasi. Un trecător a filmat clipele de agonie ale fetei, dupa ce a fost electrocutata. Va avertizam ca imaginile va pot afecta emotional.

Doua adolescente din Iasi au ajuns de urgenta la spital dupa ce s-au curentat pe un tren, unde voiau sa faca o fotografie inedita. Din cauza arsurilor foarte grave, una dintre fete din pacate a murit.

In momentul in care tinerele s-au urcat pe tren s-a produs un arc electric. Una dintre fete a fost aruncata de pe vagon, iar cealalta a luat foc. Un trecator a urcat pe vagon si i-a stins hainele.

Adolescenta de 17 ani se afla în continuare internata la spitalul de Pediatrie din Iasi. Nu este prima oara cand aceasta moda a fotografiilor pe tren face victime printre tineri, scrie romaniatv.net.

Va reamintim ca trei tinere cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani au fost in cursul dupa-amiezii de vineri in zona trenurilor stationate in spatele sediului Jandarmeriei din Iasi, in ideea de a-si face cateva poze. Doua dintre fete s-au urcat pe vagoane, in timp ce cealalta tanara le facea poze de jos. La un moment dat, una dintre tinere a atins un cablu de inalta tensiune de la reteaua cailor ferate. Cealalta colega a incercat sa o salveze, insa s-a electrocutat si ea. Intre timp, un barbat care trecea pe pasarela pietonala din zona a auzit tipetele disperate si a fugit repede catre cele doua fete. Fara sa stea pe ganduri, barbatul s-a suit pe vagonul respectiv si a reusit in scurt timp sa le salveze pe cele doua victime.