Acasă Multimedia Fotogalerie IMAGINI SOCANTE cu executiile a zeci de militari irakieni capturati de gruparea...

IMAGINI SOCANTE cu executiile a zeci de militari irakieni capturati de gruparea SIIL, afiliata AL-QAIDA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Gruparea Stat Islamic in Irak si Levant (SIIL), afiliata Al-Qaida a publicat cateva imagini socante cu executiile a zeci de militari irakieni capturati in nordul Irakului.

Imaginile au fost difuzate pe Twitter de filiala din provincia irakiana Salahedin a gruparii teroriste Stat Islamic in Irak si Levant (tradusa alternativ si Stat Islamic in Irak si Siria – SIIL/SIIS), relateaza Los Angeles Times.

Executiile au avut loc la periferia orasului Tikrit, dupa ce insurgentii sunniti au ocupat provincia irakiana Salahedin.

In imagini sunt prezentanti zeci de militari irakieni transportati la bordul unor camioane spre locul unde urmau sa fie executati. Ulterior, militarii, care imbracasera haine civile peste uniforme pentru a-si ascunde apartenenta, sunt asezati pe un camp si sunt impuscati cu arme automate de membri ai gruparii teroriste.

In imagini sunt prezentate si zeci de vehicule de teren de tip Humvee, Ford si Chevy care apartineau militarilor capturati si care sunt abandonate in unitati militare si pe campuri.

14.

IMAGINI SOCANTE cu executiile a zeci de militari irakieni capturati de gruparea SIIL, afiliata AL-QAIDA!14