Acasă Multimedia Fotogalerie IMAGINI DE COLECTIE cu HITLER, descoperite de un fotograf in Virginia!

IMAGINI DE COLECTIE cu HITLER, descoperite de un fotograf in Virginia!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un fotograf a descoperit cateva imagini de colectie cu Adolf Hitler intr-un magazin de suveniruri din Virginia (SUA).

Matt Ames a fost incantat sa descopere cateva role ale unui film vechi la magazinul din Virginia, dar ceea ce nu a realizat a fost ca acestea contineau imagini de colectie cu Adolf Hitler, relateaza dailymail.co.uk.

Fotografiile apartineau unui cuplu american care si-a petrecut luna de miere in Italia inainte de al Doilea Razboi Mondial.

Adolf Hitler facea turul Italiei in acea perioada, motiv pentru care apare in respectivele fotografii.

Intr-una dintre poze, Hitler apare stand langa Regele Victor Emanuel al III-lea al Italiei in timpul unei parade in Napoli. Aceasta fotografie dateaza din 1938, liderul nazist luand parte la parada dupa ce vizitase flota navala din Mediterana a lui Benito Mussolini.

Nu se stie cine a realizat fotografiile, dar Matt Ames crede ca fotograful a ajuns sa locuiasca in Roanoke (Virginia), acolo unde el le-a descoperit, sau in New York, oras care apare in mai multe poze.

„In 2013 am gasit cateva role cu negative intr-un magazin de chilipiruri din Roanoke, Virginia. Spre surprinderea mea, filmul continea fotografii cu Hitler si Regele Emmanuel la parada, alte imagini naziste din Napoli, ce dateaza din vara anului 1938, numeroase poze cu viata din Napoli, Pompei si alte fotografii din Manhattan”, a precizat Matt Ames.

7.

IMAGINI DE COLECTIE cu HITLER, descoperite de un fotograf in Virginia!7