Acasă Multimedia Fotogalerie IMAGINI cu RAIUL de pe cea mai frumoasa INSULA a EUROPEI!

IMAGINI cu RAIUL de pe cea mai frumoasa INSULA a EUROPEI!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Insula Madeira a fost desemnatade catre World Travel Awards cea mai frumoasa insula din Europa pentru al doilea an consecutiv, si cu siguranta a meritat pentru raiul care exista aici.

Madeira, teritoriu portughez, este un arhipelag de mici insule situate in Oceanul Atlantic, la aproximativ 580 de kilometri de coasta africana. Madeira, Porto Santo si Desertas sunt cele trei insule care alcatuiesc arhipelagul. Aici se poate ajunge cu avionul sau cu feribotul, potrivit businessinsider.com.

Bazinele naturale sapate in roca vulcanica, stancile uimitoare ce strajuiesc oceanul si orasele incantatoare sunt ingredientele care fac din Madeira cea mai frumoasa insula din Europa.

Temperaturile medii in Madeira variaza intre 22 de grade Celsius vara si 16 grade Celsius iarna, atmosfera creata astfel fiind cea a unei zile de primavara.

Piscinele naturale sapate de apa in roca vulcanica sunt pretutindeni. Cele mai spectaculoase sunt bazinele din Porto Monitz, care par a se pierde in apele oceanului.

Intalnim aici si plaje deosebit de frumoase, cum ar fi cea din Calheta, pe insula Madeira. Insula Porto Santo este si ea renumita in intreaga lume pentru plajele sale.

Apele curate si calde sunt perfecte pentru inot sau scufundari.

Madeira este impanzita de mici canale de irigatii, din piatra, care pot fi folosite ca trasee deosebite pentru plimbare. Unele dintre aceste canale, cum ar fi Caldierao Verde, trec pe langa cascade impresionante.

Arhitectura orasului Funchal, cel mai mare din Madeira, este uimitoare. Orasul gazduieste frumoase biserici vechi si piete pline de culoare si prospetime.

In oras a avut loc si cel mai mare foc de artificii, inregistrat oficial in Cartea Recordurilor.

Carnavalul de la Madeira este una dintre cele mai mari petreceri stradale din Europa. El are loc in fiecare an, in vinerea de dinaintea postului Pastelui.

10.

IMAGINI cu RAIUL de pe cea mai frumoasa INSULA a EUROPEI!10

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos