Acasă Multimedia Fotogalerie Imagini care iti vor pune inima la grea incercare cu PIATA DE...

Imagini care iti vor pune inima la grea incercare cu PIATA DE PRODUSE VOODOO din Africa!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Locuitorii din Bolivia, practicanti de voodoo, cred ca embrionul de Lama zidit in fundatia casei in care locuiesc le va aduce bogatie si noroc. De asemenea localnicii mai cred ca o multime de figurine ceramice, pe care le fac manual, imbunatatesc calitate vietii sexuale, dau putere si fertilitate.

In estul Africii, in republica Togo, orasul Lome se afla un targ unic in lume prin faptul ca aici se comercializeaza sub titulatura de targ medical tot felul de produse cu astfel de efecte benefice. Aici se poate cumpara aproape orice, de exemplu embrioni impaiati de animale, broaste impaiate, pene de tot felul, prafuri si amulete facute din materiale neobisnuite.

Cele mai multe produse sunt exotice. Asa ca daca te intereseaza un picior de elefant sau de leu, ori un cap de cal sau de cimpanzeu… si de ce nu alte capete de animale pe care pana acum nici macar nu ti le-ai imaginat… mergi la Lome! Daca nu poti sa vezi aceasta galerie foto, dar asigura-te ca stai bine cu tensiunea pentru ca imaginile iti vor creste serios pulsul! Foto credit picturescollections.com.

 

PIATA DE PRODUSE VOODOO din Africa

PIATA DE PRODUSE VOODOO 20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos