Acasă World Imagini Apocaliptice! Cum arata zonele devastate de cele doua explozii din China....

Imagini Apocaliptice! Cum arata zonele devastate de cele doua explozii din China. Deflagratiile s-au vazut din spatiu! Video

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Doua explozii, prima echivalenta cu detonarea a trei tone de TNT, iar a doua a 21 de tone de TNT, s-au produs miercuri noapte intr-o zona industriala din Tianjin (China), imaginile surprinse dupa deflagratii fiind de-a dreptul apocaliptice.

Prima explozie a avut loc intr-un depozit in care erau stocati explozivi si a proiectat fragmente in flacari, care au declansat a doua explozie, mult mai puternica. Cele doua explozii au avut loc la un interval de 30 de secunde, catre ora locala 23.30 (18.30, ora Romaniei).

Deflagratiile au fost atat de puternice incat au putut fi observate din spatiu, cu ajutorul satelitilor, si au declansat o unda de soc care a fost resimtita pe o raza de cativa kilometri.

Imaginile surprinse dupa producerea exploziilor arata cum zone intregi din acest port, al zecelea cel mai important din lume, au fost devastate, cladirile fiind arse din temelii, iar sute de masini noi fiind distruse de flacari.

Un bilant oficial provizoriu anunta, joi dimineata, 44 de morti si sute de raniti.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos