Acasă Multimedia IMAGINEA care confirma MISTERUL STAFIILOR de la celebra inchisoare Alcatraz! VIDEO

IMAGINEA care confirma MISTERUL STAFIILOR de la celebra inchisoare Alcatraz! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Misterul stafiilor de la celebra inchisoare Alcatraz a fost confirmat de imaginea surprinsa de o femeie intr-una dintre celulele acestei inchisori.

In urma cu 50 de ani, Alcatraz, considerata cea mai sigura inchisoare din lume, a fost inchisa, devenind o destinatie turistica si o locatie preferata a producatorilor de la Hollywood. Milioane de oameni merg in fiecare an pe insula de langa San Francisco pentru a vedea idurile impenetrabile si celulele in care au fost inchisi infractori celebri din SUA precum Al Capone, George „Machine Gun” Kelly sau Alvin Karpis.

Se spune chiar ca fantomele unora dintre cei care au fost inchisi aici bantuie astazi Alcatrazul.

Un episod bizar a avut loc recent. Un cuplu din Marea Britanie, care vizia vestita fortareata, a avut parte de o scena infioratoare.

Sheila Sillery-Walsh a surprins intr-o fotografie fantoma unei femei.

„Cand m-am uitat la fotografia facuta cu telefonul mobil am vazut aceasta figura intunecata. Am ridicat privirea spre fereastra si nu era nimeni in celula”, a declarat englezoaica.

Vezi VIDEO AICI!

Femeia a luat legatura cu reprezentantii inchisorii, insa nimeni nu a recunoscut chipul din fotografie.

„Sunt foarte curioasa cine e aceasta femeie. Poate ca e fantoma unei femei care in trecut a vizitat un detinut si se tot intoarce. Tunsoarea ei pare sa fie din anii ’30-’40, la fel si hainele Mi-ar placea sa stiu de ce a ales sa apara in fotografia mea”, a mai spus Sheila.

IMAGINEA care confirma MISTERUL STAFIILOR de la celebra inchisoare Alcatraz! VIDEO2

Sursa: jurnalul.ro