Acasă Stirile zilei Imaginea care a revoltat internetul! Descrierea pozei te va pune pe ganduri

Imaginea care a revoltat internetul! Descrierea pozei te va pune pe ganduri

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un vanator din Oituz si-a atras antipatia internautilor, dupa ce a postat pe contul personal de socializare mai multe imagini cu o caprioara pe care tocmai ce o impuscase.

Barbatul a imortalizat bietul animal in mai multe ipostaze revoltatoare, dupa care a urcat imaginile socante pe contul personal de socializare.

”Am prins-o pe bunica lu’ Bambi. Dupa vreo cinci kilometric de dibuit, am saltat-o de pe culcus la aproximativ 80 de metri. A fugit vreo 50, dupa care s-a oprit si s-a intors in poziție de poligon, cu fața la mine. Tras din genunci cu cotul pe picior. Aproximativ 130 de metri, tras in inima cu HPC. Sarit un metro in sus si alergat inca opt pasi! Asta-i talentul!”, a scris vanatorul.

”Sa-ti fie rusine! Cu asa ceva te lauzi!?”, a fost unul dintre mesajele prietenilor virtuali ai barbatului care i-au criticat gestul.

„Luni dimineata voi depune doua plangeri la Parchet. Una comuna, pentru cei care m-au amenintat, in mod direct, cu moartea. Ce de-a doua, cireasa de pe tort, va fi pentru instigare la crima, impotriva domnisoarei care mi-a spus sa omor tigani si nu caprioare.
Pentru ignoranti, va mai asigur ca nu am facut nimic ilegal, dupa legile din Romania. De asemenea nu am facut nimic imoral, dupa standardele generale ale societatii ci dupa stabdardele unor indivizi. Acestia ar trebui sa aprecieze sansa de a fi diferiti. Va doresc o viata frumoasa asa cum consider ca am eu, a scris vanatorul pe contul sau.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos