Suntem expusi inevitabil la contaminarea cu metale grele si substante chimice toxice pe oriunde am merge zilnic, iar regele sucurilor naturale ne poate ajuta sa eliminam metalele grele cum ar fi mercurul, plumbul, arsenicul, cadmiu (din fumul de tigara) si fierul.

Alte metale periculoase sunt: aluminiu, antimoniu, crom, cobalt, cupru, mangan, seleniu, staniu, taliu si uraniu.

Numarul intoxicatiilor cu metale grele a crescut simtitor in ultimele decenii. Aceste intoxicatii sunt cauza majora a: dezechilibrelor hormonale, cancerelor, disfunctiilor tiroidiene, tulburarilor neurologice, alergiilor alimentare si depresiei.

Metalele grele patrund in organism cel mai adesea prin alimentatie, aer, apa sau pur si simplu pot fi absorbite prin piele. Daca aveti lucrari dentare, ati fost vaccinati sau ati consumat fructe de mare, cel mai probabil organismul dumneavoastra este contaminat cu astfel de metale grele.

Detoxifierea la nivel de celula este foarte importanta si tocmai de aceea se recomanda consumul unei alimentatii sanatoase, cu produse naturale si cat mai des posibil nepreparate termic. Consumand cat mai des sucuri naturale din legume si fructe, superalimente, precum spirulina, chlorella si practicand cat mai des exercitii fizice si de respiratie corpul va reusi sa elimine intr-un mod natural aceste toxine.

Cele mai cunoscute alimente pentru maximizarea efectelor detoxifierii de metale grele sunt:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.