Acasă Multimedia Fotogalerie Idei de nunta: Domnisoara de onoare a eclipsat mireasa la nunta! De...

Idei de nunta: Domnisoara de onoare a eclipsat mireasa la nunta! De ce si-a dori mireasa una ca asta?

Ce mireasa si-ar dori ca la propria nunta sa fie eclipsata de altcineva? Probabil niciuna. Totusi in acest caz mireasa nu s-a simtit deloc neglijata de atentia nuntasilor cu toate ca toti ochii s-au indreptat catre domnisoara de onoare. Domnisoara era chiar bunica de 89 de ani.

Cand a decis sa faca nunta, Christine Quinn a luat hotararea ca cea mai buna prietena a ei, bunica Betty, sa ii fie aproape in cea mai frumoasa zi din viata ei. A insistat ca Nana Betty sa fie domnisoara de onoare, alaturi de alte prietene ale ei. “M-a intrebat de cateva ori: ‘Esti sigura? De ce vrei o batrana ca mine la petrecere?’”, a spus mireasa.

Pensionara in varsta de 89 de ani a purtat o rochie facuta special pentru ea, la fel ca toate celelalte domnisoare de onoare. A ras, s-a distrat si a molipsit pe toata lumea cu energia ei, cu glumele si cu vorbele de duh pe care le-a rostit pe toata durata nuntii.

“In loc sa se duca acasa sa se odihneasca, sa doarma, bunica a petrecut alaturi de noi. A dansat fara oprire, a avut o energie debordanta. A facut tot felul de comentarii amuzante, a facut pe toata lumea sa se distreze si sa se simta bine. Ne-a spus ca ai varsta pe care o simti, iar ea a zis ca se simte foarte tanara”, a povestit mireasa.

idei de nunta 2017idei de nunta 2019

sursa: supertari.ro