Cap Limpede

Stiinta

Descoperire fantastica a arheologilor: Acesta este adevarul despre DUMNEZEU!

Un sigiliu vechi de peste o mie de ani confirma realitatile Bibliei si dau o lovitura celor care aua lansat teorii potirivit carora faptele realitate in Biblie nu au existat.

Arheologii israelieni au descoperit un sigiliu antic care demonstreaza ca unul dintre personajele Bibliei a trait in realitate, iar faptele sale descrise in Biblie sunt cat se poate de adevarate. Sigiliul dateaza din secolul al XI-lea inainte de Hristos, timp in care, potrivit Sfintei Scripturi, israelitii se stabilisera in Canaan. Moneda, gasita in zona unde se afla granita dintre tabara israelitilor si cea a filistenilor, are un diametru de 2,5 centimetri si arata lupta dintre un om si un leu. Arheologii au facut legatura cu povestea lui Samson, personajul biblic faimos pentru lupta pe care a dus-o cu filistenii.

Evenimentul care sta marturie pe moneda-sigiliu nu se refera la aceasta lupta, ci la lupta dintre Samson si un leu, descrisa in Vechiul Testament.

moneda

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-88287").on("click", function(){ $(".com-click-id-88287").show(); $(".disqus-thread-88287").show(); $(".com-but-88287").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});