Acasă Stirile zilei Stiinta Descoperire fantastica a arheologilor: Acesta este adevarul despre DUMNEZEU!

Descoperire fantastica a arheologilor: Acesta este adevarul despre DUMNEZEU!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un sigiliu vechi de peste o mie de ani confirma realitatile Bibliei si dau o lovitura celor care aua lansat teorii potirivit carora faptele realitate in Biblie nu au existat.

Arheologii israelieni au descoperit un sigiliu antic care demonstreaza ca unul dintre personajele Bibliei a trait in realitate, iar faptele sale descrise in Biblie sunt cat se poate de adevarate. Sigiliul dateaza din secolul al XI-lea inainte de Hristos, timp in care, potrivit Sfintei Scripturi, israelitii se stabilisera in Canaan. Moneda, gasita in zona unde se afla granita dintre tabara israelitilor si cea a filistenilor, are un diametru de 2,5 centimetri si arata lupta dintre un om si un leu. Arheologii au facut legatura cu povestea lui Samson, personajul biblic faimos pentru lupta pe care a dus-o cu filistenii.

Evenimentul care sta marturie pe moneda-sigiliu nu se refera la aceasta lupta, ci la lupta dintre Samson si un leu, descrisa in Vechiul Testament.

moneda

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIdei de nunta: Domnisoara de onoare a eclipsat mireasa la nunta! De ce si-a dori mireasa una ca asta?
Articolul următorPlanta care te poate ajuta in reglarea colesterolului! Nu trebuie sa lipseasca din meniul tau zilnic!