Acasă Life Stil IATA ce se poarta anul acesta: BIJUTERIILE URIASE

IATA ce se poarta anul acesta: BIJUTERIILE URIASE

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Desi a mai ramas putin din torida vara, inca mai avem timp pentru a ne bucura de extravagante vestimentare.

Daca in timpul serviciului statutul impune sobrietate si haine serioase, in vacanta ne putem bucura de mici nealinieri. Daca printre acestea se numara si bijuteriile supradimensionate atunci poti afla de aici cum si care sunt combinatiile fericite pentru aceste accesorii.

Incepem cu bratarile mari, pe care, daca le aveti din anii trecuti. E timpul sa fie scoase din cutia prafuita. Sunt din nou la moda. Pot fi masive, din plastic sau lemn. Cu flori si trandafiri sau simple in modele pictate.

Targurile handmade sunt un loc in care puteti descoperi multe modele originale si sunt slabe sanse sau inexistente ca cineva sa aiba un model identic.

Puteti sa le purtati in orice culoare, in contrast cu tinuta purtata sau asortata daca preferati stilul clasic. Totodata ele pot salva o tinuta plictisitoare si pot da un aer fresh. Intodeauna sa aveti in cutia de rezerva o bratara curajoasa.

Colierele mari sunt alegerea multor femei ce adora sa fie originale si carora nu le este teama sa aleaga un colier de o dimensiune mai mare. Acestea pot fi purtate tot la tinute simple, fiind o pata de culoare, sau chiar si la cele colorate, colierul fiind insa unic.

Atentie insa la forma gatului, nu oricine poate defila cu un colier mai mare. Femeilor cu gatul mai gros sau foarte scurt, nu le sunt indicate colierele stranse la baza gatului pentru ca acestea vor crea senzatia unui gat mult mai gros decat este in realitate. Pentru femeile cu gat mai voluminos, ideal este, sa se accesorizeze cu un colier alungit pentru a alungi linia gatului.

Atat bratarile cat si colierele pot fi confectionate din lemn, fildes, fimo, pietre. Colierele din pietre, satin sau combinatii interesante intre diverse materiale fac dintr-o femeie banala una sofiscata.

Cerceii, se gasesc intr-o gama larga. In functie de forma fetei putem alege pe cei lungi, mari sau incarcati. Un model ales de multe femei este cel candelabru.

Inelele sunt o modalitate frumoase de a completa niste maini frumoase. Ca si in cazul accesoriilor mentionate anterior, acestea sunt in diferite modele, culori si texturi. Trebuie insa sa avem o mica atentie cand le alegem pentru a nu ne incomoda in munca pe care vrem sa o desfasuram atunci cand le purtam.

Metalul este un material ce in moda, scoate o tinuta din anonimat sau o scuteste de inlocuire. Daca aurul sau argintul sunt peste bugetul financiar propus atunci o varianta corecta este metalul inoxidabil. Va tine mai mult de un sezon si il vom putea folosi si anul viitor, moda revine iar accesoriile, impreuna cu creativitatea, dau rezultate excelente uneori.

Nu trebuie sa uitam insa, ca in orice domeniu, de limita, nimeni nu vrea sa arate ca o decoratiune kitsch, este nevoie de masura, atentie la detalii, potrivirea lor corecta si calitatea materialelor.

Tendintele din moda actuala ne incurajeaza sa purtam in acelasi timp mai multe bratari, coliere sau inele. Aceasta tehnica este numita “layering”. Nimic nu poate opri creativitatea, iar „munca”de a le combina este distractiva. Asadar, va invitam sa combinati orice culori doriti, atat timp cat rezultatul este „WOW”.