Retailerul suedez de fashion H&M va deschide al 14-lea magazin din tara in a doua jumatate a lunii mai, in centrul comercial Iulius Mall din Suceava, a anuntat dezvoltatorul Iulius Group, proprietarul mallului.

Magazinul va fi amplasat la parterul centrului comercial, la intrarea principala.

In toamna anului trecut, H&M a deschis alte doua unitati in reteaua de malluri Iulius, la Timisoara si Cluj-Napoca. Parteneriatul incheiat de H&M cu Iulius Group include si deschiderea, pe 31 mai 2012, a unui magazin in Palas Mall, in cadrul ansamblului urbanistic Palas Iasi, potrivit dezvoltatorului.

Iulius Mall Suceava, dezvoltat si operat de compania Iulius Group, a fost inaugurat in toamna anului 2008, are o suprafata inchiriabila de 49.750 mp si peste 150 de magazine.

Retailerul suedez H&M va deschide pe data de 3 mai magazinul din centrul comercial Electroputere Parc, prima sa unitate din Craiova si al 13-lea magazin din Romania.

Primul magazin H&M din Romania a fost deschis in martie 2011 in centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti. sursa: wall-street.ro

1 COMENTARIU

  1. am 3 genti (foarte ieftine) prutate de maxim 5 ori fiecare (interviu de job/prima saptamana dintr-un job in vanzari). deci uite un exemplu de femeie care uraste ideea de geanta si nu poate intelege cum de o persoana poate cheltui atat de multi bani pe care atat de urat (in majoritatea cazurilor). nu zic ca gentile sunt ceva rau in general, inteleg ca unele tinute cer asa ceva (nu poti sa arati profesionist cu un ghiozdan), dar *pasiunea* pentru asta mi se pare stupide.fana ghiozdane all the way.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.