Acasă Life Monden Haine FAKE by Adina Buzatu, Made in Turkey, China!

Haine FAKE by Adina Buzatu, Made in Turkey, China!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Adina Buzatu a fost “vizitata” de politistii de la Investigarea Fraudelor care au descoperit in magazinele ei marfuri din Turcia, identice cu cele realizate de mari designeri din Italia si Marea Britanie.

Stilista Adina Buzatu a intrat in atentia politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Capitalei dupa ce mai multi clienti au sesizat faptul ca diferite magazine de lux ofera spre vanzare haine „Made in Turkey” sau „Made in China” pe post de creatii vestimentare ale marilor case de moda.

Politistii de la Economic au inceput imediat investigatiile si au vizitat boutique-urile exclusiviste, unde au avut parte de mari surprize. Acestia au verificat zeci de magazine, printre care si cele detinute de Buzatu,Trends”, si au descoperit nereguli grave: haine luate din engros, cu etichetele schimbate, pantofi de calitate indoielnica vanduti la preturi de Milano si turcisme ordinare fara acte de provenienta.

„Exclusivitati” din bazar

Surse din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au dezvaluit pentru „National” ca, in urma controalelor efectuate la magazinele indicate de clientii escrocati, ofiterii de la Investigarea Fraudelor au descoperit marfuri fara documente justificative si haine contrafacute. Aceleasi surse au precizat ca in boutique-urile Adinei Buzatu – care sustine ca vinde doar produse realizate de companii celebre, precum cea italiana „Messagerie” sau cea londoneza „Babette Wasserman” – au gasit costume si camasi fabricate in… Turcia. Stilista Adina Buzatu nu a putut justifica prezenta respectivelor articole de imbracaminte, motiv pentru care ofiterii au declansat o ancheta penala in urma careia se va stabili cu exactitate ce haine cumparate din bazar a vandut stilista la pret de produse exclusiviste. In conditiile in care dosarul va ajunge in instanta, Buzatu ar putea primi o condamnare de pana la trei ani de inchisoare, pentru punerea in circulatie a unor produse contrafacute.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos