Acasă Life Dezvoltare Personala Grupa de sange iti poate arata ce fel de sofer esti!

Grupa de sange iti poate arata ce fel de sofer esti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Grupa sanguina ne poate determina personalitatea, mai ales comportamentul pe care il au soferii la volan. Bunavointa ii face pe soferii care au grupa sanguina zero (0) sa fie deosebit de flexibili si sa actioneze cu diplomatie in orice situatie. In trafic, persoanele cu grupa sanguina 0 sunt extrem de atente, extrem de concentrate, dar totusi emotive si mereu in defensiva. Se remarca prin faptul ca intotdeauna conduc cu mare atentie, fara sa riste nimic, respectand intotdeauna regulile de circulatie si foarte rar sunt implicate in incidente in trafic.

Stilul de a sofa al celor care au grupa sanguina A este unul sportiv, dar totodata agresiv si rebel in trafic, ba chiar agitat, plin de aroganta si uneori chiar violent. Se pare ca sunt soferii care risca cel mai mult in trafic si nu fac casa buna cu respectarea regulilor de circulatie.

In ceea ce le priveste pe persoanele care au grupa sanguina B, acestea sunt foarte ambitioase dar la fel de autoritare, care reusesc mereu sa se afirme dand dovada de mult curaj. in trafic, acestia sunt impulsivi, se enerveaza usor in trafic si pot oricand sa va intre in fata pentru ca mereu par sa se grabeasca.

Ultim categorie, cea a soferilor care au grupa sanguina AB pare sa fie modelul conducatorilor auto. Desi pot trece brusc de la calm la impulsibvitate, totdeauna reusesc sa mascheze acest lucru si sa-ti nervii sub control, de aceea sunt considerati soferii model. Sunt extrem de calculati si prudenti, conduc preventiv si sunt responsabili.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAcademia Romana, mesaj dur catre politicieni: „Clasa politica nu are voie sa deschida o cutie a Pandorei pe care nu o va putea inchide nimeni! Nu totul este de vanzare, nu orice se poate negocia”!
Articolul următorFemeia care s-a intors din lumea cealalta dupa ce a vorbit cu Dumnezeu! „De la toti astept sa va treziti”!