Acasă Stirile zilei Grevă în Giuleşti! Neplătiţi, rapidiştii au refuzat să se antreneze!

Grevă în Giuleşti! Neplătiţi, rapidiştii au refuzat să se antreneze!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Problemele se ţin scai de clubul de sub podul Grant. După ce nu le-au fost plătite restanţele salariale, jucătorii Rapidului au refuzat să se antreneze.

  „Copos ne-a promis că între 15 şi 17 vom primi restanţele financiare. Apoi, joi ne-a spus că nu îşi poate ţine promisiunea. Abia luna viitoare, când vin banii de la UEFA, vom primi restanţele, aşa ne-a spus”, a răbufnit Dani Coman.

De partea cealaltă, conducerea se scuză şi dă vina pe cei de la UEFA. „UEFA ne-a dat planurile peste cap. Imediat ce vin banii de acolo, aceştia vor merge direct la jucători. Noul termen e 1 iunie. Băieţii au înţeles şi acum se gîndesc numai la finala Cupei”, a declarat preşedintele executiv al Rapidului, Constatin Zotta.

În altă ordine de idei, conducerea Rapidului se aşteaptă la susţinere maximă din partea fanilor, în finala Cupei României de miercuri. Până acum s-au vândut 12.000 de bilete din cele 18.000 acordate de FRF rapidiştilor. Dacă până luni nu se vor vinde restul de 6.000, biletele vor fi trimise înapoi către federaţie, care le va pune în vânzare doar la casele de bilete ale Naţional Arena.