GRESEALA pe care o faci cu NUMARUL TAU DE TELEFON! Ce se intampla cand ajunge pe un site de anunturi!

Marile site-uri de anunturi din Romania implica si publicarea numarului de telefon in cazul in care postezi un anunt. Dar ce urmeaza dupa ce l-ai pus acolo?

In cautare de noi clienti, site-urile mai mici, care nu investesc in reclame online si TV, se folosesc de numerele de telefon atasate anunturilor de pe site-urile consacrate pentru a putea atrage noi clienti.

Este si cazul site-ului www.publiro.com , care trimite mesaje vanzatorilor, la doar cateva ore de la publicarea unui anunt.

Click pe aceeasi tema:  Dorel din Texas in actiune! A demolat o casa din greseala! Google Maps i-a indicat o adresa gresita

Se folosesc astfel de numerele de telefon ale vanzatorilor si ii anunta ca pot publica anuntul gratuit si pe site-ul respectiv. Site-ul este unul simplu, insa nu exista niciun numar de contact, nici un loc un este specificat numele firmei.

Operatorul call-center-ului olx.ro a confirmat faptul ca au mai avut situatii de acest gen cu site-ul respectiv si ca societetea a fost avertizata sa nu mai procedeze in acest fel.

Sursa: economica.net

spre