Invata sa pregatesti cele mai gustoase snitele de pui. Incearca si tu snitelele de pui cu fulgi de porumb. Iata de ce ai nevoie pentru a obtine snitele gustoase in crusta crocante:

doua bucati de piept de pui;

150 g de fulgi de porumb maruntiti;

o lingurita de pudra de usturoi;

o jumatate de lingurita de frunze de patrunjel taiate marunt;

doua oua;

o lingura de lapte;

boia de ardei iute;

ulei;

sare.

Mod de preparare:

sparge ouale intr-un bol, adauga laptele si bate-le timp de 1 minut;

amesteca in alt bol fulgii de porumb, sarea, boiaua de ardei iute, pudra de usturoi si frunzele de patrunjel tocate marunt;

dupa ce ai pregatit corect carnea pentru snitele (spalarea, curatarea de anumite pielite si baterea ei), trece fiecare felie prin compozitia de ou, scrie observator.tv;

lasa bucatile de carne sa se scurga putin, apoi trece-le si prin mixul preparat din fulgi de porumb, condimente si frunze de patrunjel.

Snitele trebuie asezate pe o farfurie plata si lasate la frigider 20 de minute. Dupa scurgerea timpului, incinge uleiul intr-o tigaie si pune bucatile la prajit pana carnea este gatita bine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.