Acasă Life Monden Greseala lui Cheloo la X Factor

Greseala lui Cheloo la X Factor

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Editia de duminica X Factor a fost dominata de suparari. Juriul a fost nevoit sa elimine o mare parte dintre concurenti, pentru a ramane cu cei mai buni.

Cei care au plecat acasa nu au fost multumiti de decizie. Unii au dat vina pe limba rusa, pe care au invatat-o la scoala, si astfel nu au putut sa cante bine in engleza, altii pe soarta, cei mai multi pe juriul.

Un participant i-a intrebat pe membrii juriului care sunt criteriile de eliminare si ce promoveaza, de fapt, showul din care fac parte. Cheloo l-a apreciat pentru atitudine.

A existat si o concurenta nemultumita ca a ramas in concurs. Desi a trecut la etapa urmatoare, aceasta a declarat: „Am lucruri mult mai importante in viata, acum, decat show-ul asta”.

„Eu am inteles. Daca as fi fost in juriu si as fi vazut reprezentatia, nici eu nu m-as fi trecut mai departe”, a spus un participant.

Un concurent a incercat sa adapteze o parte dintr-o piesa pop pe ritmuri de hip hop. A scris o serie de versuri pe care le-a memorat, dar pe scena s-a incurcat. Juriul l-a rugat sa mai incerce o data, emotiile, insa, nu l-au ajutat.

„Cred ca esti cea mai mare greseala a mea de la auditii”, i-a spus Cheloo. „Am boala pe mine. Eram foarte obosit, crede-ma”, a adaugat acesta, referindu-se la faptul ca i-a spus Da in etapa precedenta.

„Nu am fost convins de prezenta ta aici, de atitudine. In consecinta, concursul se incheie pentru tine aici”, a dat verdictul rapperul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos