Acasă Stirile zilei Giuleştenii trimit CFR-ul la depou

Giuleştenii trimit CFR-ul la depou

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Rapid Bucureşti a învins sâmbată în deplasare ocupanta primului loc al Ligii 1, CFR Cluj.

Meciul s-a terminat cu scorul de 0-5 în favoarea giuleştenilor. Acesta a fost cel mai convingător joc al rapidiştilor din 2012.

Echipele aliniate de cei doi tehnicieni, Jorge Costa şi Răzvan Lucescu, au fost următoarele:

CFR Cluj: Beto – Maftei, Nuno Diogo, Piccolo, Panin(De Zerbi ’63) – G. Mureşan – Sougou, Peralta, Hora(Vranjes ’70), Ronny – Kapetanos(Rui Pedro’46)
Antrenor: Jorge Costa
Rezerve: Stăncioiu, Vranjes, De Zerbi, Lionn, Godemeche, Rui Pedro, L. Ganea

Rapid: D. Coman – Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovici – N. Grigore, Alexa(Pavlovici ’86), Teixeira(Sbrulea ’80) – Deac, Herea, Surdu(Grigorie ’64)
Antrenor: Răzvan Lucescu
Rezerve: Vîtcă, Ezequias, Burcă, Grigorie, Sburlea, Pavlovici, Sotelo

 

Acest meci a fost unul special pentru fundaşul Rapidului, Vladimir Bozovic, care a aflat cu puţin timp înainte de startul partidei că mama sa a decedat. Din acest motiv, Răzvan Lucescu nu a vrut sa-l trimită pe teren, însă Bozovic a insistat să joace, iar în minutul 19 i-a centrat decisiv lui Herea, care a deschis scorul.

Cu toate că meciul a fost deosebit de spectaculos, arbitrajul a lăsat mult de dorit. După ce în minutul 25 Sebastian Colţescu nu a văzut un henţ făcut de Panin în propriul careu, „centralul” partidei n-a observat un gol perfect valabil. În minutul 66, pe când era 1-0 pentru giuleşteni, Oros a deviat o minge în 6 metri pentru Herea, iar atacantul Rapidului a reluat cu piciorul, Beto respingând apoi balonul după ce acesta intrase în plasă. Jocul a fost lăsat însă să continue. În minutul 71 Grigorie a marcat golul de 2-0, dupa ce a ridiculizat 3 jucători de-ai CFR-ului. Golul acesta le-a turnat plumb în ghete clujenilor, care au mai încasat apoi încă 3, mingile lui Duarte(’74), Alexa(’85) şi Deac(’89) găsindu-şi loc în plasa porţii lui Beto. Finalul i-a prins pe CFR-işti în 10 oameni, Felice Piccolo vazând cartonaşul roşu în prelungiri.

În urma victoriei de la Cluj, Rapidul s-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR.

 George Stanciu