Acasă Politic Gigi Becali despre Remus Cernea: “Cu pletele alea, zici ca-i dracu”!

Gigi Becali despre Remus Cernea: “Cu pletele alea, zici ca-i dracu”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Gigi Becali il ataca pe Remus Cernea, dupa ce acesta a anuntat ca vrea sa propuna taierea finantarii Bisericii de la bugetul de stat.

“Asta e un nenorocit, si cu pletele alea asa zici ca-i dracu. N-ai vazut cum se imbraca? Si la Parlament vine la misto imbracat. L-ai vazut vreodata cu cravata?”, a reactionat Becali.

Intrebat ce crede despre initiativa deputatului PSD Remus Cernea, de a taia finantarea de la stat a Bisericilor, Gigi Becali a declarat ca Cernea este un “ateu” si trebuie eliminat din partid.

“Daca el este de la PSD. Pai normal, daca e ateu e la PSD, ca n-avea loc in alte partide daca e ateu. Si nu inteleg Ponta, ca e crestin practicant, ca asa l-am auzit aseara, si ca este un tovaras bun de drum, inseamna ca are indeletniciri sfinte, nu? De ce-l mai tii? Imediat trebuie sa-l elimini din partid daca esti crestin adevarat cand spune asa ceva. Pai ce spune el? Spune dracu, Satana prin gura lui”, a declarat omul de afaceri Gigi Becali.

Becali a fost de acord cu reactia lui Radu Mazare, care a declarat ca ii “va rupe picioarele” deputatului Remus Cernea atunci cand acesta va mai veni in Constanta, si chiar
Via: Circul Politic  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos