Atribuim o importanta uriasa verighetelor de cununie, dar oare de ce este nevoie de o piatra ca sa ne marturisim sentimentele de dragoste?

Verigheta de cununie simbolizeaza un legamant de apartenenta fata de partener. Dar mai exista un alt mod interesant de a-ti exprima sentimentele de dragoste, un mod la care apeleaza tot mai multe femei din ziua de azi…..

O femeie care poarta un inel pe degetul mic de la mana vrea sa arate ca ea s-a ales pe sine!

Este un simbol al iubirii de sine tot mai popular printre femeile independente care doresc sa arate ca nu au nevoie de un barbat alaturi ca sa isi traieasca viata din plin.

Si, bineinteles, pentru ca ca pana la urma femeile poarta acest inel al iubirii de sine, el nu este o bijuterie oarecare, ci un inel de designer cu piatra de diamant.

Este un lucru minunat sa te poti autopretui si accepta asa cum se cuvine, iar femeile care poarta acest simbol pe degetul mic de la mana sunt mandre de gestul pe care il exprima.

Inelul vine si cu un contract care stipuleaza urmatorul juramant: „Subsemnata, promit sa ma ingrijesc, sa ma respect si sa ma pretuiesc zi de zi asa cum merit.”

Sursa: Secretele, Autor Razvan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.