Gest socant! Un tanar a „spurcat” pamantul pe care ar urma sa se ridice Moscheea din Bucuresti – Cap Limpede

Gest socant! Un tanar a „spurcat” pamantul pe care ar urma sa se ridice Moscheea din Bucuresti

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Stirea ca in Bucuresti se va construi una din cele mai mari moschei din Europa a incins spiritele in randul crestinilor din Romania. Catalin Berenghi, unul dintre tinerii revoltati de decizia construirii celei mai mari moschei din Europa chiar in inima Romaniei, a luat o atitudine fara precedent.

Mizand pe un precedent petrecut in Spania, care a dus la blocarea construirii unei moschei in Sevilia, tanarul a decis sa „spurce” pamantul pe care ar urma sa se ridice Mega Moschea, in speranta ca regulile stricte musulmane in aceasta directie vor impune renuntarea la proiect.

Cunoscand faptul ca porcii sunt considerati de traditia islamica fiinte impure, spurcate, Catalin Berenghi a cumparat mai multi purcei vii si doi congelati si a atacat, ieri, pamantul turcilor din centrul Bucurestiului, scrie cunoastelumea.

„Purcelusii Gheauri”, vopsiti in rosu, galben si albastru, au batut de-a lungul si de-a latul terenul din Bulevardul Expozitiei nr. 22-30, au pascut, si-au facut necesitatile fiziologice in acest loc si chiar au dormit. Cei doi purcei congelati au fost ingropati tot aici, cu scopul declarat de a spurca acest pamant pentru turci si a determina autoritatile religioase musulmane sa renunte la acest loc.

Loading...

„Am facut acest gest pentru poporul roman si pentru domnitorii romani care s-au jertfit pentru aceasta tara: Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Brancoveanu si familia lui. Dumnezeu sa-i ierte!”


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close