Donald Trump, presedintele SUA, nu a auzit ori a parut sa ignore solicitarea unui fotoreporter si intrebarea cancelarului german, Angela Merkel, de a da mana pentru o fotografie oficiala in Biroul Oval de la Casa Alba, relateaza publicatiile Bild si Focus.

Donald Trump a intampinat-o vineri pe Angela Merkel in fata Casei Albe, moment in care a dat mana cu liderul german.

Insa ulterior, in Biroul Oval de la Casa Alba, Donald Trump nu a auzit ori a parut sa ignore solicitarile de a da mana pentru o fotografie oficiala cu liderul de la Berlin.

In momentul invitarii fotoreporterilor in Biroul Oval, la 15 minute de la inceperea intrevederii cu Angela Merkel, Donald Trump a spus: „Sa trimiteti o poza frumoasa in Germania!”

Unul dintre fotoreporteri i-a invitat pe cei doi lideri sa dea mana pentru o fotografie oficiala. Auzind solicitarea, Angela Merkel i-a spus liderului american in limba engleza: „Dam mana?” (pentru o fotografie – n.red.).

Insa Donald Trump nu a avut nicio reactie, fixand privirea in fata, parand sa arate ca nu a auzit solicitarea cancelarului german, care a zambit protocolar, noteaza revista Bild, transmite Mediafax.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.