Acasă Stirile zilei Social GAZELE DE SIST LE TULBURA MINTILE: Sefii ANRM invita batranii PE INTERNET...

GAZELE DE SIST LE TULBURA MINTILE: Sefii ANRM invita batranii PE INTERNET LA CONSULTARI PUBLICE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sefii Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM) ii invita pe taranii din comunele Bacesti (Vaslui) si Cobadin (Constanta) sa navigheze pe internet pentru a se inscrie la discutiile publice despre gazele de sist.

In timp ce primarii din localitatile vizate sustin ca nu au habar de organizarea sesiunilor publice de informare – „gestionarul de la caminul cultural a fost sunat de cineva, sambata sau duminica, care voia sa inchirieze caminul” -, cei de la ANRM dau din umeri:

„Ne pregateam sa facem si niste flyere, nu stiu daca mai este timp. ..”

In plus, Agentia a anuntat organizarea sesiunilor, in ambele cazuri, la caminele culturale.

„Noi nu avem camin cultural”, spune insa primarul din Bacesti. Sesizand probabil eroarea, ANRM a anuntat, recent, printr-un comunicat, ca sesiunea de la Bacesti se va muta in orasul Vaslui, motivand prin „interesul crescut pentru sesiunea publica de informare privind gazele de sist”.

Totodata a fost decalat termenul, in loc de 15 ianuarie anuntat initial, sesiunea fiind reprogramata pe 20 ianuarie.

Sesiunile de informare fac parte din campania desfasurata de ANRM si cofinantata de Comisia Europeana. Proiectul european are o valoare de 120.000 de euro, 50% din bani fiind fonduri europene, iar restul de la bugetul de stat.

„Sesiunile de informare publica nu ne-au costat prea mult. Catering, sucuri…Autoritatile ne-au pus la dispozitie salile, aparatura de sonorizare”, a declarat pentru gandul Anca Baciu, manager de proiect.

Formularul de inscriere:

11fora

Citeste mai departe pe gandul.info!