Gata! Adobe Flash NU MAI EXISTA pe Google Play

Raw Life and Style

Desi foarte multi utilizatori s-au angajat in polemici legate de viitorul Flash la articolul Adobe Flash – Azi esti, maine nu mai esti, inevitabilul tocmai s-a produs.

Adobe s-a recunoscut invins cand vine vorba de mitul „full web experience” si a retras din Google Play produsul care in urma cu cativa ani reinventa nivelul de interactiune pe care ti-l oferea un website.

In urma evenimentului, nu va mai exista nici o metoda oficiala ca pe un terminal nou cu Android sa puteti instala Adobe Flash. Aceasta a fost ultima etapa dintr-un proces anevoios de disparite al pluginului pe platformele mobile.

Click pe aceeasi tema:  Mai este interesata Steaua de Mbaye? Ce spune impresarul jucatorului!

Acum, in timp ce Adobe promite adoptia HTML5 in toate uneltele sale de creatie de continut online, ultimii utilizatorii care foloseau Flash pe site-urile proprii, in bannere si butoane, trec brusc la standardul deschis HTML5.

Desi multi considera refuzul Apple de a adopta Flash pe dispozitivele sale portabile inceputul sfarsitului pentru Flash, din pacate nici Adobe nu a mai venit cu schimbari suficiente in platforma pentru a ii mai schimba un pic traiectoria.

In momentul in care si Microsoft a anuntat ca Windows 8 va veni cu suport limitat de Flash, doar entuziastii plaformei care au investit ani de zile in a invata sa creeze continut in Flash si-au mai pastrat speranta ca va mai rasari soarele si pe strada lor.

Click pe aceeasi tema:  A imblanzit un sarpe veninos, a scos afara demoni si a vindecat o multime de bolnavi! Credinciosii il praznuiesc astazi pe Sfantul Eumenie, episcopul Gortinei!

Pe viitor Adobe Flash va mai fi prezent doar in browserele de PC-uri, implicit doar in Chrome, iar ca unealta de dezvoltare, Adobe spera sa fie folosit pentru crearea de jocuri.

spre