Pentru prima oara in ultimii 16 ani, Radu Mazare si prietenii lui ar putea fi scosi complet din administratia locala a Constantei. Omul lui Mazare, controversatul Decebal Fagadau, este la un pas sa piarda alegerile.

 Alegerile din acest an pentru functia de primar al Constantei se anunta a fi mai stranse ca niciodata. Pentru prima data in ultimii 16 ani, numele castigatorului nu se cunoaste dinainte, scrie ct100.ro. Avem doi candidati care s-au detasat, un altul pe pozitia a treia, care poate arbitra partida, dar si multi sub 1%, arata stireazilei.

La intentia de vot la alegerile pentru primarul municipiului Constanta, raspuns liber, fara lista, clasamentul primelor locuri este urmatorul:

  1. Decebal Fagadau – 33%
  2. Vergil Chitac – 32%
  3. Claudiu Palaz – 8%
  4. Ion Budi – 5%
  5. Christian Gigi Chiru – 4,5%

Ceilalti competitori nu conteaza

Sondaj Constanta mai 2016_Page_6

In conditiile procentelor de mai sus, fiecare vot conteaza. Se mai remarca faptul ca daca nu ar fi existat un numar atat de mare de candidati, 12, dintre care 11 se revendica sau sunt de dreapta, PSD ar fi avut o misiune imposibila.

Sondajul a fost realizat de Agentia de Rating Politic la comanda Dobrogea TV, in perioada 13 – 17 mai a.c. prin efectuarea a 1.000 de interviuri fata in fata la domiciliul respondentilor. Eroarea statistica standard: 3,1%, la un nivel de incredere de 95%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.