Gafa de comunicare a lui Dragnea: Tot ce am urmarit a fost interesul nostru! – Cap Limpede

Gafa de comunicare a lui Dragnea: Tot ce am urmarit a fost interesul nostru!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Liviu Dragnea, presedinte al Camerei deputatilor si lider al PSD a transmis un mesaj romanilor in care desi se exprima corect, de data asta, folosind chiar si virgule, pune accent in vorbirea orala pe ceea ce a gandit: interesul nostru, desi putea sa spuna, direct, interesul romanilor. Adica al lui si al celor care il inconjoara.

 

Dragnea subliniaza ca sunt multe de spus. Categoric, orice specialist in comunicare i-ar fi recomandat lui Dragnea sa sublinieze cele doua mari reusite politice de a castiga Capitala, iar apoi alegerile parlamentare. Din pacate pentru Liviu Dragnea acest mesaj ascunde un esec rasunator. A fost condamnat penal cu suspendare la doi ani in dosarul Referendumul si nu s-a putut bucura de rezultatele alegerilor nefiind in pozitia de a se califica in functia de prim-ministru. Deci, cu interesul national, stabilitate politica si economica este exclus mai ales ca urmeaza o perioada in care influenta sa in partid se va diminua considerabil, mai ales daca ne uitam la INCREDEREA de care se bucura in sondaje fiind devansat de Ponta, Firea si Tariceanu fiind la bataie cu alte fete necunoscute din PSD.

 

Loading...

Vezi mesajul lipsit de continut al lui Liviu Dragnea:

Sunt multe de spus despre 2016. Un an agitat, cu multa munca… Un an greu, in care tot ce am urmarit a fost interesul nostru, al romanilor, de a avea stabilitate politica si economica, de a avea un guvern legitim care sa inceapa sa puna in practica ce am promis in campanie, sub sloganul #indraznestesacrezi in Romania!
Am facut tot ce a depins de mine pentru ca tara sa nu fie aruncata intr-o criza politica. Cu greu, in final, am reusit!
Imi doresc ca #2017 sa fie un An al reconstructiei, un An al cresterii economice care sa se simta in buzunarele romanilor, un An in care cetateanul sa simta mai mult respect din partea statului!
La multi ani, romani! Dumnezeu sa binecuvanteze #Romania!


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close