Acasă Sanatate Fructul de Queensland care ucide cancerul de gat si de piele! Vezi...

Fructul de Queensland care ucide cancerul de gat si de piele! Vezi ultima descoperire!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un fruct care creste exclusiv in Queensland, Australia are proprietatea de a ucide tumorile prezente la nivelul gatului si pielii si anumite forme de melanom in doar cateva zile. Proprietatile sale medicale au ajuns sa fie mediatizate la nivelul intregului glob dar deocamdata este folosit doar pentru a trata un numar limitat de cancere la animale. Studiul a fost realizat de o echipa de cercetatori de la Intitutul Medical de Cercetare QIMR Berghofer din Birsbane, Queensland, condusa de Glen Boyle, si a durat opt ani.

Fructele miraculoase sunt produse de copacul Hylandia dockrillii, un soi de copac  de origine tropicala, cunoscut vreme de secole de comunitatile indigene pentru proprietatile sale medicale uimitoare. Acum, a fost fabricat un medicament realizat din compusul acestor boabe si in prezent a fost folosit pentru a trata 300 de animale, inclusiv catei, pisici, caini, cai si diavoli tazmanieni, care sufereau de diferite tipuri de tumori de suprafata.

doctor BoyleDr. Boyle a declarat ca in 75% din cazuri, tumora a disparut definitiv.

“Exista un compus in samanta – este un proces foarte, foarte complicat pentru a purifica acest compus si motivul pentru care se afla acolo, nici noi nu-l cunoastem.”, a declarat Dr. Boyle.

“In esenta, acest compus actioneaza in trei moduri: ucide in mod direct celulele canceroase, taie alimentarea cu sange si activeaza sistemul imunitar al organismului pentru  a curata dezordinea lasata in urma.”

Nu exista efecte adverse, dar ceea ce i-a uimit cel mai mult pe cercetatori a fost rapiditatea efectelor acestui compus: efectul se face simtit in cateva minute si tumorile dispar in cateva zile.

caine cancer

 

 

Acest caine, pe nume Oscar, a fost tratat cu EBC-46. Poate fi observata evolutia bolii la 15 zile de la inceperea tratamentului.

 

 

 

Vestea acestui remediu le-a oferit o raza de speranta milioanelor de oameni afectati de aceasta boala. Din pacate,  in ciuda faptului ca Boyle si echipa sa au reusit sa produca o cantitate suficienta de EBC-46 pentru a incepe studiile pe  oameni, el este precaut momentan deoarece EBC-46 pare sa functioneze doar in cazul tumorilor aflate pe suprafata pielii. Cu alte cuvinte, inca nu este considerat a fi un tratament fezabil pentru tumorile interne. Nu rata videoclipul de mai jos!

sursa:e-dimineata.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos