Fructele din frigiderul tau mai puternice decat chimioterapia!

Care este cel mai sanatos fruct din lume? Raspunsul specialistilor a fost prompt: lamaia. Potrivit studiilor oamenilor de stiinta, lamaile contin substante miraculoase care sunt mai puternice decat chimioterapia.

Cercetatorii au aratat, intr-un studiu initial publicat in 2011, ca sucul de lamaie este folosit in prevenirea cancerului. Gustul este placut si NU produce efectele oribile ale chimioterapiei. Sursa initiala a acestei informatii este fascinanta: unul din cei mai mari producatori de medicamente din lume, dupa testele de laborator efectuate timp de 20 de ani, incepand din 1970, a relevat faptul ca extractul de lamaie distruge celulele MALIGNE din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san , de prostata, pulmonar si pancreas, potrivit Ziua de cluj.

Click pe aceeasi tema:  Ce nu ti-a spus nimeni despre paracetamol! Medicii il prescriu pentru o afectiune des intalnita la cupluri!

Potrivit studiului, compusii chimici sunt de 10.000 de ori mai eficienti in tratarea CANCERULUI decat produsul Adriamycin, un medicament utilizat in mod normal chimioterapie, pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase. si ceea ce este si mai UIMITOR: acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge numai celulele maligne canceroase si NU afecteaza celulele sanatoase.

De asemenea, lamaile pot fi eficiente impotriva parazitilor interni si a viermilor, ele regleaza tensiunea arteriala, iar in acelasi timp combat stresul si tulburarile nervoase.

Click pe aceeasi tema:  Ingrijorator!Boala care face ravagii in randul romanilor. Face mai multe victime decat cancerul

Principiile simple ale dietei cu lamaie in pagina urmatoare>>>>>

CITESTE ALTE STIRI INTERESANTE

spre