Care este cel mai sanatos fruct din lume? Raspunsul specialistilor a fost prompt: lamaia. Potrivit studiilor oamenilor de stiinta, lamaile contin substante miraculoase care sunt mai puternice decat chimioterapia.

Cercetatorii au aratat, intr-un studiu initial publicat in 2011, ca sucul de lamaie este folosit in prevenirea cancerului. Gustul este placut si NU produce efectele oribile ale chimioterapiei. Sursa initiala a acestei informatii este fascinanta: unul din cei mai mari producatori de medicamente din lume, dupa testele de laborator efectuate timp de 20 de ani, incepand din 1970, a relevat faptul ca extractul de lamaie distruge celulele MALIGNE din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san , de prostata, pulmonar si pancreas, potrivit Ziua de cluj.

Potrivit studiului, compusii chimici sunt de 10.000 de ori mai eficienti in tratarea CANCERULUI decat produsul Adriamycin, un medicament utilizat in mod normal chimioterapie, pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase. si ceea ce este si mai UIMITOR: acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge numai celulele maligne canceroase si NU afecteaza celulele sanatoase.

De asemenea, lamaile pot fi eficiente impotriva parazitilor interni si a viermilor, ele regleaza tensiunea arteriala, iar in acelasi timp combat stresul si tulburarile nervoase.

Principiile simple ale dietei cu lamaie in pagina urmatoare>>>>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.