Primul joc de societate autentic romanesc, care-l are ca personaj principal pe Vlad Tepes, a fost lansat la Castelul Bran.

„I am Vlad, Prince of Valahia” va fi lansat in curand si in Germania, iar anul viitor va ajunge si la New York.

Producatorii jocului inedit se asteapta ca acesta sa faca furori in lumea pasionatilor. Oamenii au venit la castel special pentru a incerca noul joc, iar turistii straini s-au declarat incantati de initiativa.

Care sunt regulile jocului

Jucatorii se asaza la masa si fac totul pentru a castiga titlul de domnitor. Pentru aceasta, insa, trebuie treaca de iele, ursitoare, varcolaci si blesteme si sa ajunga cu cei trei pioni in sala tronului din Castelul Bran.

Fiecare jucator porneste la lupta avand la indemana un scutier, un arcas si o figurina care seamana cu Vlad Tepes. Castigatorul este declarat domnitorul de drept.

„Am combinat fantasticul cu istoricul pentru ca momentul de desfasurare a jocului este chiar momentul in care cetatea de scaun a lui Vlad Tepes este ocupata de otomani, scopul este recapatarea tronului”

a explicat Eugen Anghel, managerul de proiect.

1 COMENTARIU

  1. Superb blogul tau de clotaarii, felicitari!Cu ce masina ati fost pe drumul ala cu cratere? Ma simt solidar cu voi pentru ca si eu am dat o tura duminica pe la Campul lui Neag si vreau sa spun ca Loganul meu mai nu s-a rupt in niste gropane pe drumul Targu Jiu – Bumbesti sau pe la Uricani…In rest avem o tara superba, sa speram ca ne mai putem bucura multa vreme de aici incolo de ea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.