Acasă Stirile zilei FOTO Dani Coman și-a deschis sală de fitness la Sibiu: Nu plec...

FOTO Dani Coman și-a deschis sală de fitness la Sibiu: Nu plec la CFR Cluj

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prezent la Sibiu unde a inaugurat propria sală de fitness la care este coproprietar alături de Radu Neguț de la Voința Sibiu, Dani Coman a vorbit și despre sezonul recent încheiat și viitorul său. Coman spune că nu va merge la campioana CFR pentru că nu are o ofertă în acest sens și crede că Rapidul a pierdut mult prin plecarea lui Răzvan Lucescu.

Dani Coman și Radu Neguț au inaugurat joi cea mai modernă sală de fitness din Sibiu. Star Sport Fitness Center are aproximativ 800 de metri pătrați și este de departe cea mai completă și mai dotată sală de fitness din Sibiu la ora actuală.

Vizibil emoționați, cei doi au tăiat panglica de inaugurare joi după amiază, după care Dani Coman a acordat un interviu în care a vorbit despre ce urmează în cariera lui de fotbalist.

 

De ce ai ales o investițe într-o sală de fitness și de ce la Sibiu?

”Mi-am dorit foarte mult sa-mi fac o sală de fitness. Am avut posibilitatea să deschid această sală împreună cu finul meu Radu Neguț. Sibiul este un oraș care mie îmi place foarte mult. Un oraș cu oameni deosebiți, oameni pe care în alte părți nu îi găsești. Eu am jucat și la FC Brașov și am rămas impresionat de amabilitatea oamenilor din această zonă. De aceea am și decis să ne deschidem împreună această sală de fitness. Nu are importanță suma ce am investit-o. Important este că a ieșit așa cum ne-am dorit noi.

 

Ce urmează pentru fotbalistul Dani Coman?

Pentru mine urmează o perioadă de vacanță în care vreau să mă liniștesc din toate punctele de vedere pentru că a fost un an greu pentru mine. Vreau să mă liniștesc după care o să mă decid ce voi face în viitor.

 

Se aude că ai semnat cu CFR. E adevărat?

Nu. Nu am semnat cu CFR. Chiar foarte multă lume m-a sunat azi și m-a întrebat. Am citit și în presă că aș fi semnat cu CFR… Nu am semnat. Eu mai am un an de contract cu Rapid, dar nu vreau să mă gândesc ce voi face. Vreau doar să mă liniștesc și să plec în vacanță. Nu a fost nicio ofertă de la CFR

 

Ai vrea să te transferi în străinătate?

Au fost perioade în care îmi doream cu ardoare să prind un contract în străinătate. Nu mai sunt la vîrsta la care să îmi doresc neapărat să plec. Vreau să fiu apreciat acolo unde muncesc.

 

Aseară ați luat masa cu Răzvan Lucescu după ce a anunțat că pleacă. Ce va spus la plecare?

Ne-a felicitat pentru acest an. A fost un an greu cu bune și cu rele pentru că așa este în fotbal. Din păcate nu am reușit să câștigăm un trofeu, dar mult mai importantă a fost evoluția echipei. Ce va fi rămâne de văzut dacă în continuare se poate construi pe ceea ce a lăsat Răzvan.

 

A lipsit George Copos de la masa de adio a lui Răzvan Lucescu. De ce crezi că nu a venit?

Asta nu știu. Nu am auzit să fi transmis vreun mesaj. Normal că era supărat și dânsul ca și noi de altfel pentru că a fost o finală pe care din păcate am pierdut-o. E normal ca și dânsul să fie supărat.

 

E o pierdere că a plecat Răzvan Lucescu de la Rapid? Te pune pe gânduri și pe tine plecarea lui?

Cu siguranță va fi o pierdere pentru Rapid pentru că Răzvan este un antrenor foarte bun. Răzvan a creeat această echipă. Pe mine nu mă pune pe gânduri pentru că eu nu sutn legat de Răzvan. Eu am ajuns la Brașov datorită lui Dinu Gheorghe. La Rapid însă am trăit o perioadă cu Răzvan. Asta este viața….

 

Unde vei merge în vacanță?

Nu știu. Încă nu m-am gândit. O să decid în zilele următoare împreună cu familia. Oricum undeva la căldură pentru că după ceea ce s-a petrecut în acest an am nevoie de căldură.

 

CIFRE

 

800 de metri pătrați are sala de fitness deschisă de Dani Coman la Sibiu

 

1 sezon mai are Coman contract cu Rapid București