Acasă Stirile zilei Justitia Fostul sef al spionilor, audiat la DNA

Fostul sef al spionilor, audiat la DNA

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fostul ministru de Externe si al SIE, Teodor Melescanu, a declarat vineri ca a fost chemat la DNA pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar in care s-a inceput urmarirea penala in rem, pentru posibile infractiuni comise de militari.

La iesire din sediul DNA, Melescanu a recunoscut ca este vorba de achizitia unui aparat de reconstructie dentara la Spitalul Militar Central din Bucuresti, pe vremea cand spitalul era condus de generalul Ioan Sirbu.

Teodor Melescanu a spus ca il cunoaste pe Ioan Sirbu, deoarece acesta i-a fost subordonat, insa nu el l-a numit in functie. De asemenea, el a precizat ca nu stie date despre faptul ca acel aparat a fost utilizat sau nu, scrie Agerpres.

Presa centrala a relatat faptul ca, in anul 2008, comandantul de atunci al Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”, generalul-medic Ioan Sirbu, a cerut ministrului Apararii sa-i aprobe achizitionarea unui sistem CAD/ CAM pentru reconstructie dentara. Aparatul avea o valoare estimata de peste 200.000 euro, insa el nu a fost niciodata utilizat.

Aboneaza-te pe YOUTUBE
Articolul precedentTe balonezi frecvent? Vezi cum te poti trata
Articolul următorTop telefoane mortale! “Ard” creierul si produc cancer! Video