Cap Limpede

Opinii

Fostul ministru Funeriu a rabufnit la adresa Antenei 3: „Nemernicul Gadea, scursura securistoida”

Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei, reactioneaza dur dupa ce Mihai Gadea a lansat, luni, o campanie la Antena 3 prin care sa fie anulat examentul de bacalaureat.

„Cat de inspirat am fost cand am spus ca anularea bacalaureatului si a evaluarii nationale sunt dorite de coalitia loazelor. Loaza suprema, domnugadea, fardat abundent si cu parul vopsit, se da cu funduletul de pamant pentru a se anula examenele.

Cat timp o sa ii mai lasati pe nemernicii astia sa va manipuleze?

Sa-mi dea cineva contacul lui Selly sa-l pup pe frunte pe copilul asta. Bravo baiete, arata-le la nemernicii astia ca voi sunteti generatia cu fruntea sus, nu generatia cu mana intinsa ca scursurile astea securistoide de la a3”, a scris Funeriu pe Facebook.

Mihai Gadea a lansat si un sondaj pe pagina sa de Facebook in acest sens. Peste 33.000 de oameni au votat, majoritatea telespectatorilor Antena 3 cer anularea bacalaureatului.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-105714").on("click", function(){ $(".com-click-id-105714").show(); $(".disqus-thread-105714").show(); $(".com-but-105714").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});