Acasă Politic Corespondentul Europa Libera la Bruxelles o demasca pe Carmen Avram, europarlamentar PSD:...

Corespondentul Europa Libera la Bruxelles o demasca pe Carmen Avram, europarlamentar PSD: „Hotie si impostura in Parlamentul European”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Corespondentul Europa Libera la Bruxelles, Dan Alexe, o acuza pe europarlamentarul PSD Carmen Avram de „impostura si hotie” dupa ce aceasta a lasat de inteles are un rol important in dezbaterea de la Bruxelles privind situatia muncitorilor transfrontalieri.

„Cum se petrece o hotie si o impostura. Cazul Carmen Avram:

Maine, marti, in Comitetul pentru Munca si Afaceri Sociale (EMPL) din Parlamentul European se discuta, la cererea sefei comitetului, o slovaca eurosceptica (Lucia Duris, zisa si Nicholsonova, caci a fost maritata cu un canadian), din grupul ECR, situatia muncitorilor transfrontalieri. Si a romanilor, desigur, dar discutia nu a fost lansata de romani, ci de aceasta slovaca eurosceptica.

Carmen Avram nu are nimic de-a face cu aceasta discutie, nici cu acel comitet (din care nu face parte nimeni din PSD), dar ea scrie suficient de abil ca sa para ca ar veni de la ea, sau ca ea ar avea ceva de-a face cu asta: — ‘abuzurile la care au fost supusi muncitorii romani, trimisi de ‘guvernul meu’; ‘abuzuri josnice, care i-au transformat pe romani in sclavi’, ‘discutiile au fost decise’… etc.

Ea probabil nu va fi prezenta, n-a lucrat la asta, nu face parte din respectivul comitet parlamentar. Dar, sute de oameni o felicita pe FB pentru postarea ei privind un eveniment care nu-i apartine si la care nu poate sa participe, presupunand ca s-ar duce, pentru ca ea nu face parte din respectivul comitet. Dar primeste nesfarsite laude pentru patriotism si devotament”, a scris Alexe pe Facebook.

Iata postarea lui Carmen Avram, la care face referire Dan Alexe.

„Primul pas spre dreptate: maine, abuzurile la care au fost supusi multi dintre muncitorii romani, trimisi de ‘guvernul meu’, in orb, la sparanghel, vor fi luate in dezbatere de comisia de specialitate a Parlamentului European. Discutiile au fost decise dupa marturiile ‘revoltatoare privind situatia precara cu care s-au confruntat poate sute de mii de muncitori sezonieri’, spune Parlamentul. Aceste abuzuri josnice, care i-au transformat pe romani in sclavi, trebuie sa dispara pentru totdeauna”, a scris Carmen Avram.