Criza imigrantilor a dat peste cap Europa si incepe sa dea fiori si la Bucuresti. Traian Basescu a fost printre primii care a avertizat public ca ne aflam in fata unui risc imens, iar un fost sef al Marelui Stat-Major al Armatei spune fara echivoc ca ne aflam in plin razboi mondial.

“Suntem in plin razboi mondial. Acesta, de fapt, este semnalul inceperii celui de-al treilea razboi mondial, razboiul mondial al distrugerii identitare a Eeuropei. Iar acest razboi mondial incepe cu consecinte, nu cu fapte distructive. (…) Orice declaratie de tipul celei facute de Hayssam, pregateste adevaratul scenariu al timpului care vine, scenariu prin care se atentiona acum vreo 10-15 ani ca incepe procesul de islamizare si al Europei. Este forma mascata, disimulata, a unui deal mai vechi al unor nastrusnici ai scenariilor din umbra”, spune Generalul Mircea Chelaru, fostul sef al Marelui Stat-Major al Armatei in mandatul lui Emil Constantinescu pentru ziarulring.

„Teroristul Omar Hayssam anunta recent pe pagina sa de Facebook ca Romania se va confrunta cu un val de refugiati de peste 3.000 de persoane pe zi, in urmatoarele sase luni”.

La un milion de oameni nu mai ai ce face

Generalul Chelaru avertizeaza ca Romania risca sa devina un lagar de concentrare, fapt cu care el nu este de acord si nici altii nu ar trebui sa fie.

”Romania, tara edenica, este primitoare pentru cei care au nevoie de adapost, hrana si sprijin pentru intretinerea vietii, dar numai pentru cei care stiu sa ne respecte si sa ne cinsteasca. Nu sunt pentru a face din Romania un lagar de concentrare a emigrantilor fara tara. Cine a distrus ceea ce s-a intamplat in acesta lume sa suporte consecintele. Daca vrem sa fim solidari cu cei care sunt vinovati cu ceea ce s-a intamplat in lume, este o problema de optiune politica, dar, din punct de vedere al securitatii existentiale a romanilor, este un gest criminal si sinucigas. A-i primi aici, acum pe acesti imigranti, care vin cu miile, cu sutele de mii, ar trebui sa reinstituim lagarele de concentrare. Pentru ca oriune i-ai pune trebuie sa faci lagare de concentrare. Chiar daca se cheama zone de campare, de primire refugiati, sunt lagarele pentru acesti refugiati. Si, la inceput, vor fi 1700, si peste un an vor fi 17.000 si peste inca cinci ani, corespunzator procedurilor standard, o sa fie un milion. Or, la un milion de oameni, de imigranti, nu mai ai ce face”, afirma generalul Chelaru, care conchide pe un ton cat se poate de ferm, de raspicat: ”Europa crestina este o valoare a umanitatii europene si cine o ataca prin aceasta forma nu este doar un antieuropean, este un criminal planificat, un asasin mondial planificat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.