Florin Calinescu si-a manifestat pe Facebook nemultumirea cu privire la promisiunile facute de Guvern in ceea ce priveste pensia. Omul de televiziune i-a atras atentia chiar si premierului Mihai Tudose.

„Pensia este o minciuna viitoare. Este cea mai mare minciuna. Cum s-au dus ei la mare si la munte ca sa-si faca numarul, sa isi probeze popularitatea (…). Ca ei, in strainatate isi fac concediile…Este o nenorocire, nu-i pasa nimanui de nimic, nici partidelor politice, nimanui. Intra in campanie, promit, apoi nu se face nimic, cultura, sport… sunt cinici. Tu dai banii astazi si cand ajungi la pensionare, anunta ca NU sunt bani de pensie! Cum nu sunt bani de pensie cand eu ti-am dat, unde sunt? Da-mi, ma, bani de pensie.

O alta ciordeala, haide sa punem bani de la pilonul 2 la pilonul 1. Apoi, marim acciza la carburanti. Unde a fost vorba in programul de guvernare despre asa ceva? N-a fost vorba nicaieri… Nea Tudose, nu prea merge, istoria vine tavalug peste voi, peste noi si ne duce in marea ceata. Greseala este ca punem botul la mesajele lor. Pun o ie pe pe ei si se duc la mare sa pacalaeasca cetateanul, sa para tarani, rapsozi, teleormaneni, sa para mioritici (…). Am pus si eu o ie (va place IA mea?), ca IE la IE trage”, a specificat Florin Calinescu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.